en som kan hjælpe for er virkelig lost og har prøvet at google og søge på youtube, men uden held :-( Hilsen Stephanie. Jeg søger navnet på en ( tror nok ) indisk reklame, som omhandler en lille dreng der stjæler fra en kiosk, hvor efter der kommer en mand og betaler for drengen. Er der nogen herude der ved hvad sangen heder? Oprettet: Kl: 20:31:00 Jesper hvem er musikken lavet af til den teaser der kører for aftenens afsnit af criminal minds? I så fald kan i fortælle hvad den hedder Ansvarlig firma:.

Allan: Den sorte boks den bedste dating side

Oprettet: Kl: 11:57:00 Åh! Hvad hedder den reklame for enten TDC eller Telia hvor julemanden synger akon sangen "right now" og lægger sig ned på knæ. Velkommen til Vendsyssel, hvor det ogs er svrt at finde ud af om butikkerne har bent, de tager hverken skilte eller varer ind om nattenâ. Oprettet: Kl: 01:19:00 X hvad er det sangen hedder til sidst i bygma reklamen, den med både proffer og private? Oprettet: Kl: 19:49:00 Martin Heeejsa alle dem der ser den her. Der bliver sagt "Hva så?" "ja hva så hva?" "ja hva så hva så hva?" Ansvarlig firma: Tele Danmark (måske). Tak Ansvarlig firma: sony. Why Won't You Care" Nogen der ved hvilken sang det er? Oprettet: Kl: 17:41:00 Christian Er der nogen der er faldet over en gammel TDC reklame med Thomas Bo og Flemming Leth.

Videos

Arschfick Und alles in den Mund. På / er der et link nede i bunden til videoen. Håber, at der er nogen der kan genkende den! Oprettet: Kl: 23:50:00 morten floor Hey, Hvilken sang hører til den reklame fra Canon på 6'eren? Kiss me kiss me kiss me" Ansvarlig firma: Ginatricot. Ansvarlig firma: C More. At det er ikke den med Owl City eller Vanessa Carlton. Jeg håber i kan hjælpe. Oprettet: Kl: 16:17:00 Victoria Sobocki Hej alle, er der nogle der ved hvad boohoo's reklame sang/melodi hedder, den kører på tv 3, man kan høre en kvinde. Der bliver spillet noget fedt, elektronisk musik.

Den sorte boks den bedste dating side - DR

Please stop mine tanker, og sig mig hvilken reklame det er? Og inden filmen begyndte, var der en reklame, og jeg tror og jeg mener tror, for jeg er ikke helt sikker på, om jeg husker rigtigt, at det var for en bil. Man hører lidt baggrundsmusik, aner ikke om det er en fuld sang, hvor den er fra, og om der overhovedet er noget sang i den, men jeg er ivrig efter at hører nærmere. Den med 1 gratis download hver gang du køber en McBacon. Jeg har ledt, og ledt, og skal have lidt hjælp. Oprettet: Kl: 07:04:00 Nanna Leder efter en sang fra skadestuen reklame TV3/3 ( Kommentarer: 6 ) Jeg leder efter en af de gamle sange fra skadestuen en dame der skriver noget med 'stay with me' Ansvarlig firma.